Subscriu-te
Google Groups

Introduïu el vostre correu-e

Visiteu el grup

Twitter
Idioma


Home La Plataforma al dia

Últimes notícies

Comunicats

Reunió amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat

A finals d’any, les persones que ara formen part de l’Administració catalana es van comprometre a conèixer i escoltar de primera mà els nostres problemes 
per intentar de trobar-hi solució. Després d’una primera reunió de treball amb el Director General de Transports i Mobilitat i tècnics de la Generalitat, el divendres, 29 d’abril, el grup d’Interlocutors s’ha reunit amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat per tractar les demandes dels usuaris. 

Si bé és veritat que no s’ha obtingut cap resultat concret d’aquesta reunió, el Conseller i el Director General han comentat que han obert diferents línies de treball per tal de millorar el funcionament de les possibles companyies de transports que operin a Catalunya. 

Pel que fa al transport ferroviari, la conselleria està estudiant fórmules per assegurar uns nivells de qualitat i servei equiparables als que actualment ofereixen els ferrocarrils de la Generalitat. També ens han informat que estan preparant un canvi dels horaris de rodalies de cara a l’estiu i dels regionals per a finals de 2011. 

Un fet que cal destacar: hi ha dades que confirmen que el 55% de les incidències són responsabilitat directa d’Adif (vies i estacions). Aquestes incidències es produeixen per la manca d’inversions dedicades al manteniment de les línies de Catalunya que el Ministerio de Fomento s’havia compromès a realitzar. 

El grup de treball format per tècnics de la Direcció General i membres del Grup d’Interlocutors, ens reunirem properament per a obtenir resposta sobre les demandes presentades des de la Plataforma. 

Girona, a 29 d’abril de 2011. 

Grup d'interlocutors de la Plataforma d'Usuaris RENFE de la línia 
Portbou-Girona