Subscriu-te
Google Groups

Introduïu el vostre correu-e

Visiteu el grup

Twitter
Idioma


Home La Plataforma al dia

Últimes notícies

Comunicats

Carta oberta del la Plataforma d’Usuaris de Renfe al Director General de Transports i Mobilitat

Us fem arribar tot seguit el text de l’escrit que hem adreçat al Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, en relació amb la durada excessiva del trajecte dels trens de la línia Portbou-Figueres-Girona-Barcelona.

Ben cordialment.

Plataforma d’Usuaris Renfe Portbou-Figueres-Girona-Barcelona

 

 Benvolgut Ricard,

 

Al contrari del que ens vau dir sobre la durada del trajecte, hem constatat que, en comptes de reduir-la en 3 minuts amb l’expectativa d’anar-la rebaixant progressivament fins arribar a la que tenia abans de començar les obres de l’AVE, aquesta s’ha allargat de 10 a 15 minuts en els dos sentits del trajecte.

 

La nostra principal reivindicació continua sent arribar amb puntualitat i la reducció del temps de trajecte. Però, com que entenem que els motius dels retards no poden ser, a hores d’ara, la vaga de zel dels treballadors de RENFE i d’ADIF, i atesos els perjudicis que estem tornant a rebre de manera sistemàtica, demanem revisar els sistemes de compensació de manera que la devolució exprés s’apliqui a partir dels 10 minuts de retard en la durada del trajecte dels trens de Media Distancia de la línia Portbou-Barcelona.

 

En la hipòtesi que aquesta major durada del trajecte sigui el conflicte laboral en ambdues companyies, demanem que s’apliquin, de forma immediata, les mesures oportunes i s’obrin els expedients que calguin als responsables d’aquesta situació que continua aprofundint la indefensió dels usuaris del transport públic ferroviari.

 

Cordialment,

Grup d’Interlocutors – Plataforma d’Usuaris de Renfe Portbou-Figueres-Girona-Barcelona.

Darrera actualització (dimarts, 16 d'octubre de 2012 09:11)